Project Description

FÁZIS:Megvalósult projekt

0 RON

Suntem convinși că un elev, care umblă cu drag la școală, va învăța mai bine și se va simți mai confortabil atât fizic cât și emoțional. De-a lungul ultimilor ani am realizat mai multe proiecte centrate pe elev: am realizat două săli de clasă în aer liber, una ”naturală” cu butuci și tamburi de lemn, cealaltă cu saci de puf și cu decor graffity, am extins parcul de joacă cu jocuri de motricitate, jocuri pentru copii cu dizabilități, am desenat în curte diferite jocuri pe asfalt, jocuri de societate, am creat o ladă de nisip cu realitate augmentată, avem radioul școlii cu muzică pe placul elevilor în pauze și muzică relaxantă în timpul orelor, avem un telescop astronomic cu care organizăm observații astronomice, și dorim să realizăm în primăvară un parc senzorial.
Și nu, nu ne oprim aici.
Am dori să realizăm un mini parc meteo, cu o stație de măsurare automată și câteva instrumente manuale. Prin realizarea acestui parc dorim, ca elevii să înteleagă mai bine legătura între starea vremii și evenimentele atmosferice.
Având în vedere faptul că în școala noastră se țin regulat cursuri de șah, și că avem foarte mulți copii pasionați de șah, am dori să cumpărăm piese de șah gigante pentru exterior, pentru jocul în timpul pauzelor sau a orelor de sport.
Ca să le facem pauza și mai plăcută, dorim și achiziționarea unor bănci de exterior, prin care să ușurăm socializarea elevilor și hamace tip scaun pentru o relaxare în umbra copacilor din curtea școlii.
În unele săli de clasă avem nevoie de dulapuri casetate, iar pentru munca doamnelor învățătoare de o imprimantă multifuncțională color.
Pentru a face unele materii și mai atractive, dorim achiziționarea a 10 ochelari VR Oculus.
Avem în curtea școlii un spațiu de 25x15 metri unde ar fi perfectă construirea unui teren de sport multifuncțional. Aici s-ar regăsi și masa Teqball mult visată de școala noastră.
Am lăsat la sfârșit un echipament de care cred că fiecare instituție publică ar trebui să beneficieze...și anume un defibrilator automat portabil. Folosirea unui astfel de defibrilator poate învăța orice adult fără specializare, iar prin asta poate salva vieți omenești.
Vă mulțumim pentru sprijin!

A projekt kedvezményezettjei

De acest proiect ar beneficia toți cei 450 de elevi ai școlii noastre, dar și copiii din zona școlii, având în vedere faptul că școala noastră își ține porțile deschise și în afara programului școlar.

A projekt időtartama

Anul calendaristic 2023

A projekt elhelyezkedése

Școala Gimnazială Nr.7 din Târgu Mureș - Aleea Constructorilor nr.49

Végrehajtási naptár

1. A megvalósítás megkezdése

2. Kivetítés

3. Jogi beszerzési eljárások lefolytatása

4. A munka kivitelezése

5. Megvalósult projekt

Dokumentáció

Minte-sănătoasă-1.pdf

A projekt helyszíne

DN15 3, Târgu Mureș, Románia