Project Description

FÁZIS:A megvalósítás megkezdése

0 RON

Introducere: Scopul nostru este să simplificăm și să încurajăm oamenii să aibă acces la biletele de autobuz în diverse stații de autobuz. În acest sens, planificăm să instalăm automate de emitere a biletelor gratuite, care oferă bilete gratuite în schimbul câtorva genuflexiuni, încurajând astfel și mișcarea, ceea ce este important pentru sănătate.

Planificare:

1) Cartierul Dâmbu Pietros, stația Ansamblul Artistic Mureșul (în stația de autobuz din fața bisericii ortodoxe): În cartierul Dâmbu Pietros, va fi instalat un automat gratuit de emitere a biletelor care funcționează cu ajutorul unor genuflexiuni.

2) Stația de autobuz Piața Teatrului: În centrul orașului, la stația Piața Teatrului, va fi instalat un automat gratuit de emitere a biletelor care funcționează cu ajutorul unor genuflexiuni.

3) Cartierul Tudor, în stația de autobuz Fortuna (spre centru): În cartierul Tudor, la stația de autobuz Fortuna, va fi instalat un automat gratuit de emitere a biletelor care funcționează cu ajutorul unor genuflexiuni.

Menționăm că în alte orașe precum, Cluj-Napoca există deja automate similare care facilitează accesul oamenilor la transportul în comun.

Beneficii:

Acces simplu și rapid la biletele gratuite cu câteva genuflexiuni.
Încurajarea utilizării transportului în comun prin oferirea ușoară a opțiunilor gratuite de achiziție a biletelor.
Stimularea mișcării, ceea ce contribuie la menținerea sănătății.
Mai mare accesibilitate și confort pentru pasageri.
Târgu Mureșul va face parte din categoria orașelor cu ceva unic și atractiv în ceea ce privește transportul public.

Concluzii: Sperăm că automatele gratuite de emitere a biletelor vor contribui cu succes la dezvoltarea transportului în comun din oraș și la îmbunătățirea experienței de călătorie.

A projektjavaslatok elemzésével foglalkozó műszaki bizottság feljegyzése:

.

A projekt kedvezményezettjei

Apreciem că acest proiect ar aduce beneficii nu doar locuitorilor orașului, ci și studenților, precum și tuturor celor care ar alege să utilizeze transportul în comun. Prin intermediul acestei inițiative, încurajăm comunitatea să opteze pentru autobuze în defavoarea mașinilor personale, contribuind astfel la reducerea emisiilor de gaze dăunătoare. În plus, ne propunem să subliniem importanța mișcării și să promovăm un stil de viață sănătos, încurajând oamenii să adopte obiceiuri mai sănătoase.

A projekt időtartama

Pentru proiectare: 3 luni. Pentru achiziţie: 6 luni. Pentru instalare: 1 lună.

A projekt elhelyezkedése

1) Cartierul Dâmbu Pietros, stația Ansamblul Artistic Mureșul (în stația de autobuz din fața bisericii ortodoxe). 2) Centrul orașului, la stația Piața Teatrulu. 3) Cartierul Tudor, în stația de autobuz Fortuna (spre centru).

Végrehajtási naptár

1. A megvalósítás megkezdése

2. Kivetítés

3. Jogi beszerzési eljárások lefolytatása

4. A munka kivitelezése

5. Megvalósult projekt

A projekt helyszíne

DN15 3, Târgu Mureș, Romania