Project Description

FÁZIS:A munka kivitelezése

0 RON

Școala Gimnazială „Dacia”, Tg. Mureș este o instituție de învățământ de prestigiu în oraș și județ, căutată atât de părinți, cât și de cadre didactice. Ne dorim să fie o școală solicitată pentru înalta calitate a serviciilor educaționale oferite, o instituție de nivel european, adaptată cerințelor societății și comunității locale, o unitate de învățământ în care elevii să reușească a atinge înalte performanțe, printr-un demers didactic centrat pe copil.
În momentul de față, în clădirea A (str. Panseluțelor, nr. 6) învață 488 de elevi ai claselor primare. Aceștia au parte de un spațiu de joacă acoperit cu dale de cauciuc aflate într-o stare avansată de deteriorare și prezentând un risc ridicat de accidente. De asemenea, suprafața respectivă este inadecvată și pentru desfășurarea orelor de Educație fizică și sport.
Pornind de la misiunea și viziunea școlii noastre, precum și de la faptul că personalitatea armonioasă a elevilor se dezvoltă într-un mediu favorabil învățării, iar nevoile acestuia se leagă și de activitatea desfășurată în curtea școlii, ne dorim să oferim o nouă imagine curții clădirii A, transformând-o într-un spațiu sigur, primitor, plăcut.
Mai exact, ne dorim înlocuirea suprafeței acoperite momentan cu dale de cauciuc (aprox. 400 mp) cu un teren de tartan și schimbarea foișorului existent (deteriorat) cu o terasă nouă, amplasată direct pe un strat de asfalt.

A projekt kedvezményezettjei

Beneficiarii direcți ai proiectului vor fi actualii și viitori elevi ai claselor primare de la Școala Gimnazială „Dacia”, Târgu Mureș (aproximativ 500 de copii), dar și cadrele didactice ale instituției.

A projekt időtartama

Ne dorim ca proiectul să se finalizeze cel mai târziu în 31 august 2023.

A projekt elhelyezkedése

Târgu Mureș, str. Panseluțelor, nr. 6

Végrehajtási naptár

1. A megvalósítás megkezdése

2. Kivetítés

3. Jogi beszerzési eljárások lefolytatása

4. A munka kivitelezése

5. Megvalósult projekt

A projekt helyszíne

Strada Panseluțelor 6, Târgu Mureș, România