Project Description

FAZA:Demararea implementării

0 RON

Cred că suntem cu mult în urma orașelor mai mari când vine vorba de parcuri și Ansamblul Artistic Mureşul merită să aibă un scuar propriu, ceea ce va fi un plus pentru oraş și ca obiect turistic.

Să se creeze o adevărată piață la Ansamblul Artistic Mureșul unde să fie amplasate sculpturi, bănci eventual o fântâni artizanală, etc.

În prezent, în fața Ansamblul Artistic Mureșul există două locuri mari de joacă pentru copiii, (unul în față marcat pe imagine cu nr. 1, celălalt lângă Ansamblul Artistic marcat cu nr. 2. Cele două parcuri sunt separate de o singură alee.) care nu sunt pe deplin utilizate.
Pentru a crea scuarul modern ar fi necesar ca mobilierul din parcul 1 să fie amplasat în parcul 2 de lângă Ansamblu Mureșul.

Un alt factor pozitiv pentru crearea acestei scuar al Ansamblului Mureșul este acela că vizavi de parc mai există un al alt parc pentru copiii (marcat cu nr. 3).
Spațiul este mare si se află în centrul cartierului, foarte aproape de stația de autobuz. Alături sunt restaurante, pizzerii și cafenele. Pe lângă toate acestea există și o biserică acolo. Se poate ca terenul unde este biserica (marcat cu nr.4), piața din fața Ansamblul Artistic și bulevardul să fie modernizat uniform și astfel sa fie creat un spațiu modern unde se poate ține spectacole, târguri (târg de flori, târg de crăciun etc).

Beneficiarii proiectului

Beneficiarii ar fi locuitorii orașului, turiștii, vizitatorii Ansamblului Artistic Mureșul, comercianții din organizarea târgurilor, și mai ales tinerii, bătrânii, neexistând parc modern în zonă unde să se adune, și nu ar trebui să se deplaseze în alte cartiere pentru un parc modern. Grupul de artă muresul și alți artiști stradali. Copiii pentru că de Crăciun, in parc s-ar putea instala un brad.

Durata proiectului

Cred că va dura 1-2 luni pentru a construi un parc modern.

Amplasamentul proiectului

Bulevardul 1848 (Dâmbu Pietros). Terenul în fața Ansamblului Artistic Mureșul.
Lângă biserica ortodoxă, respectiv restaurantul Darina și pizzeria Macho.

Calendar implementare

1. Demararea implementării

2. Proiectare

3. Desfășurarea procedurilor legale de achiziție publică

4. Execuția lucrării

5. Proiect realizat

Galerie foto

Locatie proiect

DN15 3, Târgu Mureș, Romania