Project Description

FAZA:Demararea implementării

0 RON

Grădinița cu Program Prelungit Nr. 10, structură a Școlii Gimnaziale „Dacia”, Tg. Mureș dispune de o curte cu o suprafață generoasă de spațiu verde pe care sunt montate aparate de joacă pentru copii. Dar, aceste aparate de joacă sunt puține la număr, cu un grad ridicat de uzură, ele nefiind suficiente și atractive pentru copii. Gradul lor de deteriorare este destul de avansat, astfel că este pusă în pericol siguranța copiilor.
Ne dorim pentru copiii noștri amenajarea acestui spațiu al curții grădiniței într-un mod atractiv, potrivit practicării jocurilor și activităților în aer liber, dar, cel mai important, un spațiu mai sigur pentru integritatea lor. De aceea, considerăm oportună nivelarea terenului din curte și amenajarea unui parc de joacă în curtea grădiniței prin montarea unor complexuri de joacă, a unor dale de protecție alveolare din cauciuc și a altor aparate de joacă. În final, dorința noastră este ca suprafața din curtea grădiniței să fie mai sigură și să reprezinte un spațiu în care copiii să-și dorească să se joace și să-și petreacă timpul.

Nota Comisiei tehnice de analiză a propunerilor de proiecte:

.

Beneficiarii proiectului

Beneficiarii direcți ai proiectului sunt preșcolarii actuali ai Grăiniței cu Program Prelungit Nr. 10, Târgu Mureș, 165 de copii în acest an școlar, dar, desigur că și generațiile viitoare se vor putea bucura de această investiție.
Beneficiarii indirecți ai proiectului sunt păinții copiilor, aceștia bucurându-se de starea de bine, de siguranță și de toate beneficiile pe care le are asupra copiilor lor joaca în aer liber într-un mediu plăcut și atractiv.

Durata proiectului

Ne dorim ca proiectul să fie implementat până la finalul anului 2024.

Amplasamentul proiectului

Grădinița cu Program Prelungit Nr. 10 - Târgu Mureș, str. Secerei, nr. 2 B

Calendar implementare

1. Demararea implementării

2. Proiectare

3. Desfășurarea procedurilor legale de achiziție publică

4. Execuția lucrării

5. Proiect realizat

Locatie proiect

Strada Secerei 2, Târgu Mureș, Romania