Project Description

FAZA:Demararea implementării

0 RON

De ce Curte Prietenoasă cu Natura? Natura din orașe pierde din ce în ce mai mult teren regăsindu-se numai în restrânsele spații verzi, parcuri sau grădini.
Prin acest proiect dorim să încurajăm fiecare profesor sau elev să își împartă spațiul școlar cu speciile urbanizate și chiar să le ajute prin câteva acțiuni simple, precum amplasarea unui cuib artificial, a unei adăpători, a unei scăldători sau hrănirea păsărilor în timpul iernii.
În acest context, protejarea animalelor și a mediului sunt zone esențiale pe care vom pune accentul în perioada următoare, astfel încât contribuția noastră să se simtă în mod real la nivelul întregii comunități.
Este un proiect despre insectele care bâzâie în curtea școlii. Este un proiect al păsărilor care dau deșteptarea la prima oră. Este un proiect al ariciului care patrulează grădina sau curtea școlii în timp ce dormim. Este un proiect al broscuței care se ascunde în iarbă. Este un proiect al celor care au respect pentru tot ce este viu, integrând armonios componente naturale și elemente de amenajare a spațiului școlar.
Prin dezvoltarea durabilă putem lăsa copiilor noștri un viitor de care să fie mândri. Suntem încrezători că putem continua proiectele începute în zona sustenabilității și vom identifica arii noi în care ne putem aduce contribuția pentru consolidarea comunității.

Nota Comisiei tehnice de analiză a propunerilor de proiecte:

.

Beneficiarii proiectului

Beneficiarii direcţi ai proiectului sunt elevii claselor primare, Școala Gimnazială ”Liviu Rebreanu”.
Beneficiarii indirecţi ai proiectului sunt părinţii copiilor, personalul angajat, comunitatea locală.

Durata proiectului

10 luni

Amplasamentul proiectului

Școala Gimnazială Liviu Rebreanu

Calendar implementare

1. Demararea implementării

2. Proiectare

3. Desfășurarea procedurilor legale de achiziție publică

4. Execuția lucrării

5. Proiect realizat

Documente

link-proiect-1.pdf

Prezentare Video

Locatie proiect

https://maps.app.goo.gl/vHRFfKbjjPZswmiK6